Disclaimer

Copyright 2016 www.datmaakjelekkerzelf.nl

Deze site geeft in sommige blogberichten informatie over het houdbaar maken van voedsel. De methodieken die worden uitgelegd zijn beproefd. www.datmaakjelekkerzelf.nl kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de gevolgen van een beschimmeld potje appelmoes, jam of ander zelfgeproduceerd voedsel. Gebruik je gezond verstand en volg de richtlijnen uit de recepten. Ruik en kijk of producten die je maakt fris ruiken, er goed uitzien.

Deze site geeft in sommige blogberichten informatie over het maken van wasmiddelen en schoonmaakmiddelen. Volg de richtlijnen en hoeveelheden uit de recepten secuur op. Bewaar je zelfgemaakte wasmiddelen in een afgesloten fles of pot met daarop duidelijk een etiket van wat erop zit. Gebruik geen oude limonade flessen of potten die er voor kinderen aanlokkelijk uitzien. Zet de flessen hoog weg, liefst uit het zicht van kinderen. De wasmiddelen en schoonmaakmiddelen mogen alleen worden gebruikt door personen die hier kundig mee om kunnen gaan.  Voor alle duidelijkheid: het gebruik van de wasmiddelen en schoonmaakmiddelen is beproefd voor eigen gebruik. Ga er verstandig mee om (ook wasmiddel van pure zeep doet pijn als het in je ogen komt). www.datmaakjelekkerzelf kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor onkundig gebruik of onkundige toepassing van de recepten voor wasmiddel en schoonmaakmiddelen.

Deze site geeft in sommige blogberichten informatie over het gebruik van kruiden. De recepten zijn niet bedoeld als medisch advies. De inhoud van deze blogberichten is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet voor het stellen van een eigen diagnose. Bij twijfel of ziekte altijd een medisch gekwalificeerde arts raadplegen.

Als je recepten van deze website wilt gebruiken in je eigen website of blog wordt bronvermelding erg op prijs gesteld.

Foto’s op deze website zijn zelf gemaakt. Wil je ze gebruiken, dan mag dat na schriftelijke toestemming van www.datmaakjelekkerzelf.nl. foto 3

bijgewerkt juni 2017